Beschikbare cursussen najaar 2019 en voorjaar 2020 (nieuw!)

Poppen

slouchingly Zonnekindpoppen zijn poppen die passen bij de verschillende leeftijdsfasen van het kind. Ze worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals: katoen (flanel, velours, tricot) linnen, zijde en wol. De vulling bestaat uit schapenwol. Deze poppen zijn echte speelpoppen. De volledige waaier van zonnekindpoppen wordt onderverdeeld in verschillende lessenreeksen, die onafhankelijk van elkaar kunnen gevolgd worden.

Wol Vilten

http://landmarkinn.com/project/oberlin-mercantile-co/ Wol vilten is voor velen geen onbekend fenomeen meer. Als één van de oudste technieken om textiel mee te vervaardigen is het de laatste tijd geëvolueerd naar een techniek waar je 1001 verschillende toepassingsmogelijkheden mee hebt. Kortom je kan er wondermooie dingen mee vervaardigen zowel binnen design, functionele objecten, als kleding en sprookjesachtige elementen.

Prikvilten

Prikvilten of droogvilten : Hoe werkt het? Met de viltnaald (naald met kleine weerhaakjes) en een prikmatje hechten we wol in elkaar waardoor er allerlei figuren (dieren, kabouters, engels en zoveelmeer) kunnen ontstaan of een schilderachtig tafereel

Wolwikkel, prikvilt of natvilt

Combinatie wolwikkel, prikvilt of natviltechnieken is voor velen geen onbekend fenomeen meer. Als één van de oudste technieken om textiel mee te vervaardigen is het de laatste tijd geëvolueerd naar een techniek waar je 1001 verschillende toepassingsmogelijkheden mee hebt. Kortom je kan er wondermooie dingen mee vervaardigen zowel binnen design, functionele objecten, als kleding en sprookjesachtige elementen.

Kinderen

Workshops voor kinderen : Tijdens de herfstvakantie organiseer ik workshops voor kinderen van bepaalde leeftijdsgroepen. We prilvilten een klein wandkleedje, vilten sfeervolle lichtjes of gaan aan de slag met verschillende technieken om de herfst in huis te halen.

Naaien met vilt

Naaien met (100% wol) vilt of andere materialen : Voor deze cursussen is geen speciale naaivaardigheid vereist, wel moet je graag klein knip en prutswerk doen omdat deze figuurtjes naast bijv. wolwikkelen soms uit vrij kleine patroondeeltjes verwerkt vilt bestaan… deze cursussen gaan meestal ook gepaard met behoorlijk wat huiswerk.

Wetenswaardigheden Cursussen

Als je geïnteresseerd ben in een cursus, lees dan ook zeker deze wetenswaardigheden!

KUNST-ZINNIG-VERBINDEN

… staat voor het zinvol bezig zijn; het creatief en kunstzinnig aan de slag gaan binnen een warme gezellige sfeer, op zoek naar innerlijk evenwicht en ontplooiing. 
Het zich verbinden met jezelf, met je naaste, met het groter geheel.

… staat ook voor een ontmoetingsplek waar handgemaakte “unieke” producten worden verkocht én het staat voor een gezellige bookshop waar je kan rondsnuisteren, rustig een kopje thee of koffie kan drinken, nét dat andere kan vinden en tot jezelf kan komen bij het gezellige geknetter van een leemkachel.

Cursusaanbod

Beste klanten, 

Half januari (hopelijk als corona het toelaat) vinden jullie hier  een nieuw programma.

Wetenswaardigheden Cursussen

Het cursusgeld kan overgeschreven worden op rek.nr: 

Argenta BE 17973021697621

onder vermelding van de te volgen cursus(sen).
Geef ons telefonisch ook een seintje zodat we je inschrijving kunnen registreren en een beeld krijgen van het aantal geïnteresseerden.

Ook per mail kan dit:  info@anngalland.be 

Vermeld alsjeblieft de juiste naam van de cursist of andere cursisten voor wie je betaalt (kind of vriendin) op het bankafschrift, dan kunnen we het gemakkelijker terugvinden.

Je kunt natuurlijk ook tijdens de openingsuren inschrijven en betalen. Als je je opgeeft voor één van de cursussen reken je op ons, zo rekenen wij op jou! Op het laatste moment afzeggen of niet naar de afgesproken cursus komen, brengt ons in moeilijkheden, wij zien ons genoodzaakt in dat geval 50% van het cursusgeld aan te rekenen. Laat alsjeblieft tijdig van je horen indien je belet zou zijn. Dan kunnen wij iemand anders verwittigen.

Cursusgeld wordt niet teruggegeven, je kan er wel iets anders mee doen of volgen.

Best klanten, hieronder vinden jullie de openingstijden voor shoppen in kerstsfeer:

VRIJDAG 17 DECEMBER: 13 uur tot 18 uur – 20 uur tot 23 uur

ZATERDAG 18 DECEMBER: 10 uur tot 18 uur

ZONDAG 19 DECEMBER: 11 uur tot 17 uur

WOENSDAG 22 DECEMBER: 11 uur tot 19 uur

DONDERDAG 23 DECEMBER: 13 uur tot 18 uur – 20 uur tot 23 uur

VRIJDAG 24 DECEMBER: 10 tot 13 uur

WOENSDAG 29 DECEMBER: van 10 tot 18 uur

Van donderdag 30 december tot en met woensdag 4 januari gesloten .

Wij zijn er weer op donderdag 5 januari. Stemmige feestdagen en mooie eindejaar.