ann1

Ann Galland

Ann Galland werd geboren op 12 december 1965. Haar lagere- & middelbare schoolcarrière doorliep ze in een Steinerschool te Antwerpen. Na een licentiaatsopleiding Orthopedagogie te Leuven, werkte Ann 8 jaar in dit gebied met als hoofdinteresse kinderen met gedrags- & opvoedingsproblemen en mensen met autisme spectrum stoornissen.

Haar eigen creatieve atelier “Klein duimpje” startte ze in 1999 in Wilrijk. De passie om kunstzinnig bezig te zijn kon op die manier tot uiting komen, naast de aandacht en opvoeding van de vier kinderen die het gezin rijker was geworden sinds haar huwelijk in 1991.
Aanvankelijk werden er voornamelijk cursussen gegeven in het gebied van poppen maken, seizoentafel figuren, wolwikkelen en vilten. Het aantal cursussen in natvilten breidde zich uit tot een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast kwam na enkele jaren de techniek van het droogvilten ook meer en meer naar voor. In de loop der jaren heeft Ann cursussen gevolgd bij een aantal internationale autoriteiten in het ‘viltvak’ zowel in het ‘poppen maken’ als het wikkelen, natvilten en prikvilten. Het blijft een boeiende uitdaging om te zich blijven verdiepen in diverse technieken en deze trachten te combineren.

“Variatie en zoeken naar nieuwe dingen, naast tot jezelf komen en uiting geven aan wie je in de kern bent” is Ann’s motto

KUNST-ZINNIG-VERBINDEN

… staat voor het zinvol bezig zijn; het creatief en kunstzinnig aan de slag gaan binnen een warme gezellige sfeer, op zoek naar innerlijk evenwicht en ontplooiing. 
Het zich verbinden met jezelf, met je naaste, met het groter geheel.

… staat ook voor een ontmoetingsplek waar handgemaakte “unieke” producten worden verkocht én het staat voor een gezellige bookshop waar je kan rondsnuisteren, rustig een kopje thee of koffie kan drinken, nét dat andere kan vinden en tot jezelf kan komen bij het gezellige geknetter van een leemkachel.

Neem contact met me op...

Je kan me vinden in de winkel, maar ook bereiken via de contactpagina!

Best klanten, hieronder vinden jullie de openingstijden voor shoppen in kerstsfeer:

edgewise VRIJDAG 17 DECEMBER: 13 uur tot 18 uur – 20 uur tot 23 uur

ZATERDAG 18 DECEMBER: 10 uur tot 18 uur

ZONDAG 19 DECEMBER: 11 uur tot 17 uur

WOENSDAG 22 DECEMBER: 11 uur tot 19 uur

DONDERDAG 23 DECEMBER: 13 uur tot 18 uur – 20 uur tot 23 uur

VRIJDAG 24 DECEMBER: 10 tot 13 uur

WOENSDAG 29 DECEMBER: van 10 tot 18 uur

Van donderdag 30 december tot en met woensdag 4 januari gesloten .

Wij zijn er weer op donderdag 5 januari. Stemmige feestdagen en mooie eindejaar.