ann1

Ann Galland

irrepealably Ann Galland werd geboren op 12 december 1965. Haar lagere- & middelbare schoolcarrière doorliep ze in een Steinerschool te Antwerpen. Na een licentiaatsopleiding Orthopedagogie te Leuven, werkte Ann 8 jaar in dit gebied met als hoofdinteresse kinderen met gedrags- & opvoedingsproblemen en mensen met autisme spectrum stoornissen.

http://emanalytical.co.uk/2018/11/ Haar eigen creatieve atelier “Klein duimpje” startte ze in 1999 in Wilrijk. De passie om kunstzinnig bezig te zijn kon op die manier tot uiting komen, naast de aandacht en opvoeding van de vier kinderen die het gezin rijker was geworden sinds haar huwelijk in 1991.
Aanvankelijk werden er voornamelijk cursussen gegeven in het gebied van poppen maken, seizoentafel figuren, wolwikkelen en vilten. Het aantal cursussen in natvilten breidde zich uit tot een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast kwam na enkele jaren de techniek van het droogvilten ook meer en meer naar voor. In de loop der jaren heeft Ann cursussen gevolgd bij een aantal internationale autoriteiten in het ‘viltvak’ zowel in het ‘poppen maken’ als het wikkelen, natvilten en prikvilten. Het blijft een boeiende uitdaging om te zich blijven verdiepen in diverse technieken en deze trachten te combineren.

“Variatie en zoeken naar nieuwe dingen, naast tot jezelf komen en uiting geven aan wie je in de kern bent” is Ann’s motto

KUNST-ZINNIG-VERBINDEN

http://sculpsureinwestpalmbeach.com/new/vendor/phpunit/phpunit/src/Util/PHP/eval-stdin.php … staat voor het zinvol bezig zijn; het creatief en kunstzinnig aan de slag gaan binnen een warme gezellige sfeer, op zoek naar innerlijk evenwicht en ontplooiing. 
Het zich verbinden met jezelf, met je naaste, met het groter geheel.

… staat ook voor een ontmoetingsplek waar handgemaakte “unieke” producten worden verkocht én het staat voor een gezellige bookshop waar je kan rondsnuisteren, rustig een kopje thee of koffie kan drinken, nét dat andere kan vinden en tot jezelf kan komen bij het gezellige geknetter van een leemkachel.

Neem contact met me op...

Je kan me vinden in de winkel, maar ook bereiken via de contactpagina!

Lieve Mensen, klanten, Cursisten, geïnteresseerden,

Vooreerst van harte een deugddoend, gezond, liefdevol en creatief vervullend 2021 gewenst! Ik hoop intens dat ik, van zodra de lente ontluikt, ook weer mag beginnen met cursus geven… 

Nu wacht ik nog steeds met spanning af en wens jullie alvast het beste toe. 

Vanaf januari 2021 tot en met juni 2021 zullen de openingstijden van het creatief atelier Ann Galland gewijzigd zijn.

Door heel de coronacrisis en het niet mogen cursus geven ben ik genoodzaakt geworden om tijdelijk extra ander werk te zoeken. Daarom zal mijn creatief atelier vanaf nu tot eind juni enkel nog geopend zijn op

Donderdag namiddag van 14 tot 17 uur

Vrijdag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur

Zaterdag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur.

Indien jullie echter op een avond graag willen langskomen geef dan een seintje/ maak even een afspraak en dan ontvangen we je met plezier.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie op deze beperkte momenten te kunnen verwelkomen.