Beschikbare Cursussen najaar 2016 – voorjaar 2017 (nieuw!!)

Poppen

Zonnekindpoppen

zijn poppen die passen bij de verschillende leeftijdsfasen van het kind. Ze worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals: katoen (flanel, velours, tricot) linnen, zijde en wol. De vulling bestaat uit schapenwol. Deze poppen zijn echte speelpoppen. De volledige waaier van zonnekindpoppen wordt onderverdeeld in verschillende lessenreeksen, die onafhankelijk van elkaar kunnen gevolgd worden.

Aanbod Workshops Poppen

Wol vilten

Wolvilten

is voor velen geen onbekend fenomeen meer. Als één van de oudste technieken om textiel mee te vervaardigen is het de laatste tijd geëvolueerd naar een techniek waar je 1001 verschillende toepassingsmogelijkheden mee hebt. Kortom je kan er wondermooie dingen mee vervaardigen zowel binnen design, functionele objecten, als kleding en sprookjesachtige elementen.

Aanbod Workshops Wol Vilten

Prikvilten

Prikvilten of Droogvilten

Hoe werkt het? Met de viltnaald (naald met kleine weerhaakjes) en een prikmatje hechten we wol in elkaar waardoor er allerlei figuren (dieren, kabouters, engels en zoveelmeer) kunnen ontstaan of een schilderachtig tafereel

Aanbod Workshops Prikvilten

Naai – Wolwikkel

Naai – Wolwikkel & Combinatiecursussen

Met wikkel en afbindtechnieken kan je van sprookjeswol (gekleurde gekaarde wol) allerlei driedimensionale figuren of wandkleden en/of decoratieve elementen maken die zowel de seizoentafel als het kunnen opfleuren. De techniek is heel eenvoudig en door iedereen aan te leren. Daarnaast combineren we deze cursussen vaak met wat nat vilten of droogvilten afhankelijk van het resultaat dat we beogen.

Aanbod Workshops Wolwikkelen

Kinderen

Workshops voor Kinderen

Tijdens de herfstvakantie organiseer ik workshops voor kinderen van bepaalde leeftijdsgroepen. We prilvilten een klein wandkleedje, vilten sfeervolle lichtjes of gaan aan de slag met verschillende technieken om de herfst in huis te halen.

Aanbod Workshops Kinderen

Seizoensgebonden

Seizoensgebonden Workshops

We creeren met diverse technieken een aantal mooie dingen om het huis of je kamertje in bepaalde seizoenssfeer te brengen

Aanbod Workshops Seizoen

Cursusaanbod

Download hier het volledige cursusaanbod in pdf zodat je dit in alle rust nog eens kan nalezen.

Download

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte..

* verplicht veld